Vállalkozásunkat az
E+D húsfeldolgozó Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy ügyfeleinket, vevőinket, partnereinket hagyományos és
tartósítószermentes,
egészséges hústermékekkel lássuk el.
Termékeink
magas minőségének és
hagyományos ízvilágának a hangsúlyozásával kívánunk kitűnni.
Húsfeldolgozásban jártas, szakértő kollégáink, valamint mezőgazdász és állattartó partnereink a
legnagyobb odafigyeléssel nap mint nap azon dolgoznak, hogy a legfinomabb falatokat tegyék a
vásárlóink asztalára.
Termékeink szeretettel és hagyományos hízlalással nevelt állatok húsából származnak, melyeket
erdélyi
és
Kárpát medencei gazdák állományából és itthon nevelt saját állományból válogatunk, melyek kizárólag
magyar vágóhídon kerülnek feldolgozásra.
Cégünk egyik fő törekvése a magyar és erdélyi hagyományos ízvilágot a határon túl is megismertetni. Kiemelt termékeink a házi kézműves és füstölt
kolbászok,
szalámik valamint a
sonka és
szalonna félék.
Törekszünk arra, hogy a termékcsaládunk a kiválóságot képviselje, a mai kor követelményeinek
megfelelően,
ősi hagyományokra alapozva.
Fűszerezés és ízvilág szempontjából a székely és magyar konyhák hagyományos fűszerezését
részesítjük előnyben.
Környezettudatosan végezzük munkánkat, úgy a feldolgozás mint a csomagolás során a takarékosság elvét követve.
A termékek összeállítása esetében az egyszerűségre törekszünk, de tudjuk, hogy az ünnepek a
családjainkkal közösen elfogyasztott fogásokról szólnak, ezért nem mindennapi különlegességeket is
megtalál nálunk.
Két mintaboltunkban várjuk egyelőre vásárlóinkat, de termékeink hamarosan több helyen megtalálhatóak lesznek partnereinknél, újabb boltjainkban valamint mozgó boltok flottáját szeretnénk felállítani, hogy minél több emberhez eljussanak a termékeink.
Mottónk. Egyél jót és finomat, tudatosan. Ne feledd, a Föld a jó étel alapja, a jó étel az egészséged záloga és gyermekeid jövője.